H❤rtwerkers aan het werk..

Hrtwerkers….  een reis van hoofd naar hart!

In deze drukke, snelle en veeleisende maatschappij draait ons hoofd overuren om alles bij te kunnen houden. Door dat vele denken raken we verwijderd van ons gevoel en wie we in wezen zijn. Soms zouden we graag ons hart willen volgen, maar hoe ga je van hoofd naar hart?

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Wij stellen u voor aan een bijzondere groep mensen die hierbij kunnen helpen: de Hartwerkers.Deze Hartwerkers zijn acteurs en artiesten, ook wel mensen met een verstandelijke beperking genoemd, die leven en werken vanuit het hart. Hartwerkers maken op hun eigenwijze, speelse en ontwapenende manier mensen blij en brengen hen weer in verbinding met hun gevoel. Zij kunnen anderen helpen, niet door wat ze presteren maar door wie zij zijn.

Art Loca streeft met de Hartwerkers naar een betere wereld

waarin we zonder oordeel samen kunnen zijn.

De afgelopen jaren is er veel te doen geweest over hoeveel mensen met een beperking onze maatschappij kosten en wat ze nodig hebben. Steeds ligt de nadruk op de beperking. Art Loca wil echter laten zien dat deze “hart”werkende mensen ook een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Want leven vanuit je hart is immers een kwaliteit en geen beperking!

Om te bereiken dat zoveel mogelijk mensen kennis maken met Hartwerkers organiseren we Hartwerkersdagen waarbij zowel de Hartwerkers als de deelnemers, met behulp van theateroefeningen, hun kwaliteiten en talenten in kunnen zetten.

Om met meerdere mensen iets moois neer te zetten is het belangrijk dat je goed samenwerkt en elkaar vertrouwt. De Hartwerkers van Art Loca zijn als acteurs ervaringsdeskundigen. Zij leiden de Hartwerkersdagen, bijgestaan door professionele begeleiding

Lees verder voor het Hartwerkersdag Programma


Wil je ook Hartwerken?
Schrijf je snel in voor een Hrtwerkersdag